Serveres til tradisjonell norsk julemat.
Nissebrygg fra Haandbryggeriet |
Fremgangsmåte
Sett slow-cookeren på høyeste varmeinnstilling og ha i en klatt med smør. Tilsett oppskåret sopp når alt smøret har smeltet, rør rundt og sett på lokket.
Ha i resten av ingrediensene, bortsett fra medisterpølsa når det har gått 30 minutter. Sett på lokket og la det stå i ytterligere 30 minutter.
Medisterpølsa brunes lett på middels varme til den har fått en gylden farge.
Sett innstillingen på slow-cookeren til laveste varmeinnstilling og legg i medisterpølsa og sett på lokket. Pølsa er ferdig til å serveres etter ca. 20 minutter.
Ingredienser
- 1 medisterpølse (ca. 400 g)
- 1 eple, skåret i båter
- 15 svisker
- 100 g druer, delt i to
- 150 g sopp, delt i fire
- ½ dl mørkt øl (bayer- eller juleøl)
- 1 ss Kviteseidsmør
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar