Er det mulig å forvandle en pakke frossen fiskesuppe til noe mer enn et lettvint måltid i en travel hverdag? I dette tilfellet er svaret ja, fordi med litt kreativitet og kunnskap om hvordan en god fiskesuppe skal smake er det faktisk mulig.
Hvordan man skal tilberede fiskesuppen står på pakken. Men i stedet for vann og melk, har jeg erstattet det med hveteøl og creme fraiche. Det er vanlig med en skvett hvitvin eller sherry i fiskesuppe, men jeg synes syrligheten i hveteølet fra Aass bryggeri gjør samme nytten. I tillegg mener jeg bestemt at det er behov for å tilsette mer fisk og krydder. En halv kilo steinbitfiléter og fennikelfrø gir suppen litt mer karakter og passer perfekt til fisk. Krepsehaler setter en ekstra spiss på suppen.
Eggeplommer røres inn i suppen etter at kjelen er tatt av varmen og fiskesuppen serveres med krepsehaler.
Fiskefiletene skjæres i terninger og tilsettes suppen.
Innholdet i pakken med fiskesuppe kokes opp med øl, creme fraiche og fennikelfrø knust i morter.
Ingredienser:
1 pakke frossen Findus fiskesuppe
0,5 l Aass Gourmet Weizen (hveteøl)
1 beger creme fraiche
1 ts fennikelfrø, knust
500 g filét av steinbit
200 g krepsehaler
2 eggeplommer
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar