Serveres til julemat.
Honning og vann varmes forsiktig opp til honningen har løst seg opp og blandes med fløte og Aquavit. Denne blandingen helles over i en bolle med sennepspulver og blandes godt før butikksennepen blandes inn. Fylles deretter på rene glass og får stå å trekke i et par dager før den er klar til bruk.
Ingredienser:
- 1 glass vanlig sennep
- 1 liten boks Colman's sennepspulver (50 g)
- 2 ss honning
- 1 ss vann
- 2 ss fløte
- 2 ss Aquavit
Har prøvd å lage den nå, blir spennende å smake:-) Hørte forresten at din far lagde så god majones.. Du har ikke oppskrift på det også da?
SvarSlettStemmer det, vi brukte aldri butikkmajones hjemme. Oppskrift finner du her: http://ordentligmat.no/2009/11/hjemmelaget-majones-pa-to-minutter/
SvarSlettJeg har aldri forsøkt å lage det selv, men jeg har fått med meg at trikset er at eggeplommer og olje må ha samme temperatur.