Pias Tunfiskmousse med reddiker |
Serveres som en forrett, på koldtbordet eller til 1. juledags frokostbuffé.
Fremgangsmåte
La vannet renne godt av tunfisken. Bland fisken med sennep, salt, karri, tomatpure, gressløk og rømme i en food-prosessor.
Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i 10 min. Klem ut vannet og smelt den over vannbad. Avkjøl litt og bland den så i moussen.
Hakk reddikene og ha dem i. Hell moussen i en form som rommer ca. 1 liter og sett den kaldt til den har stivnet.
Hvelv moussen over på et fat og pynt med reddiker og tomater.
Ingredienser
Ingredienser:
- 2 bokser tunfisk i vann
- 3 dl lettrømme
- 1 ts sennep
- 1 ts havsalt
- 1 ts karri
- 2 ss tomatpure
- 4 pl gelatin
- 1 bunt gressløk
- 1 bunt reddiker, finhakket
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar