Meatloaf kan f.eks serveres med hamburgerbrød og tilbehør. |
Anbefalt drikke: Aass Bayer (4,5%)
Legg tørket kantarell i en bolle og hell over bayerøl. La det trekke i minst en time.
Bland salt inn i karbonadedeigen til den blir seig.
Bland sammen bayerøl, brødrasp, krydder og egg. Bland det inn i deigen og klapp farsen ut på et fuktet matpapir til en ca. 1 cm tykk firkant.
Finhakk løk, hvitløk, kantarell og bladpersille og fordel fyllet utover farsen. Strø over revet cheddarost og rull farsen sammen til en avlang og tykk rull.
Legg rullen på et "teppe" av sammenflettede baconskiver krydret med viltkrydder.
Legg rullen på grillristen med inndirekte varme og pensle med Tabasco Chipotle chilisaus. Den er ferdig når kjernetemperaturen viser 72 grader.
Ingredienser
Ingredienser:
800 g elgkarbonade
1 ts havsalt, kvernet
2 egg
1 dl bayerøl
6 ss brødrasp
1 ts viltkrydder (sort pepper, rosmarin, eienebær, sennepsfrø, salt, paprika, salvie, oregano og basilikum)
Fyll:
1 løk, finhakket
2 hvitløksfedd, finhakket
50 g frisk bladpersille, finhakket
25 g tørket kantarell, finhakket (250 g fersk)
revet cheddarost
To pakker bacon i skiver flettet sammen |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar