Bakte bønner. |
Min variant av bakte bønner krever litt planlegging, fordi den tar nesten et døgn å lage, "Low & Slow." Hvis man ikke har en tierra negra™, så går det like bra med en jerngryte eller en stor ildfast form med lokk.
Denne oppskriften gir en solid porsjon og bakte bønner kan fryses ned mindre porsjoner.
Serveres til grillmat eller for eksempel i Tacos.
Fremgangsmåte
Brune bønner. |
Bacon, løk, brune bønner og tierra negra™. |
Baconskiver på toppen. |
Bakte bønner etter fire timer i stekeovnen. |
Bakte bønner etter 8 timer på lav temperatur. |
Bønnene kan serveres med en gang, men det skjer noe magisk med smaken hvis de får stå kjølig til dagen etter og varmes opp neste dag.
Ingredienser
Ingredienser:
- 500 brune bønner
- 240 g bacon, skåret i terninger
- 8 skiver bacon
- 1 løk, finhakket
- 4 ss honning
- 4 ss brunt sukker
- 4 ss ketchup
- 1 ss sennepspulver
- 1 ts havsalt eller mer etter smak
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar