Çoban salatası. |
Serveres som en lett lunsj eller til koldtbordet.
Fremgangsmåte
Skrell og kutt løken i små biter.
Del tomatene i terninger.
Skrell agurken og del den i små terninger.
Rens paprikaene for stilk, frø og kjerne. Kutt i små biter.
Finsnitt en bunt bladpersille.
Bland alt sammen i en bolle og dryss forsiktig litt nykvernet havsalt over.
Press saften av en halv sitron over og drypp en til to spiseskjeer Extra Virgin olivenolje over og pynt med sorte oliven.
Ingredienser
Ingredienser:
- 3 tomater, skåret i terninger
- 1 løk, finhakket
- 3 grønne paprika, skåret i små biter
- 1 slangeagurk, skåret i terninger
- 1 bunt fersk bladpersille
- Extra Virgin olivenolje
- saften av en halv sitron
- 10 - 12 sorte oliven
- havsalt
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar