Hvite bønner i tomatsaus. |
Dette er en solid porsjon tomatbønner (ca. 6 liter) og det går helt fint å fryse de ned i mindre porsjoner.
Serveres med en full engelsk frokost eller på toast med en klatt smør.
Fremgangsmåte
Bønnene kokes i ca. en time på svak varme. |
Tomatsausen kokes på svak varme i 20 minutter. |
Hvite bønner i tomatsaus. |
Ingredienser
Ingredienser:
- 750 g hvite bønner (Haricot)
- ½ ts natron
- 2 ss solsikkeolje
- 1 stor løk, finhakket
- 2 -3 fedd hvitløk, knust
- 3 bokser grovhakkede tomater
- 1 liten boks tomatpuré
- 2 terninger grønnsaksbuljong
- 1 ts timian
- 1 ts rosmarin
- 1 ts salvie
- 2 nellikspiker
- 4 ss Worcestershiresaus
- 2 ts Tabasco chilisaus
- 1 dl brunt sukker
- havsalt
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar