alleoppskrifter.no

fredag 1. juli 2011

Kyllingrull med bacon

Kylling er både godt og sunt, men egentlig ganske smakløst helt til man tilsetter krydder og andre ingredienser. Bacon sørger for fett, salt og røyksmak. Øvrige ingredienser fyller ut og setter en spiss på smaken. Denne matretten er inspirert av "Flettet bacon rundt noe godt" og kan både grilles eller stekes i stekeovn.


Klart for servering!


Den ferdig grillede kyllingen pakkes i folie og får hvile i ca. et kvarter.


Herligheten grilles i ca. 20 minutter, dvs 5 minutter på hver side. Det er ikke nødvendig med en stor fancy grill fra USA, en liten turgrill fra IKEA gjør samme nytten.


Kyllingrullen pakkes inn i bacon og krydres med pepper.


Ha på vårløk, finhakket hvitløk og ost, og rull det hele sammen til en kompakt rull.


Karripasta smøres på kyllingfiletene.


Kyllingfiletene pakkes i plast og bankes til ønsket tykkelse.


Baconskivene flettes til et "teppe".

Ingredienser:

  • 4 kyllingfileter
  • 12 skiver bacon
  • rød karripasta
  • vårløk
  • ca. 100 g revet ost (Jarlsberg, Cheddar eller Mozarella)
  • hvitløk
  • pepper

Ekstra tilsetning av salt er unødvendig fordi baconskivene inneholder mer enn nok salt.

1 kommentar: