Hamburger av kvernet kyllingkjøtt er godt på grillen. Inspirasjon til denne oppskriften fant jeg på YouTube. Jeg har gjort noen tilpasninger. For at burgeren ikke så lett skal gå i stykker på grillen, blander jeg alltid brødrasp og egg i. Mulig det er juks, men det påvirker smaken i svært liten grad. Dette er BBQ-varianten hvor jeg har erstattet sirup med honning.
BBQ Kyllingburger servert i hamburgerbrød, salat, tomat og friterte nypoteter med litt havsalt på.
Fire like store burgere er klare til å bli grillet. Pensles med BBQ-saus eller en nøytral olje.
Alle ingrediensene blandes sammen til en jevn masse.
Ingredienser:
(4 burgere)
400 g kyllingkjøttdeig
1 dl brødrasp
1 stk revet gulrot
2 stk finhakket vårløk
1 stk finhakket hvitløkfedd
1 egg
2 ss chilisaus
1 ss honning
2 ts Tabasco
2 ts Worcestershiresaus
1/4 ts havsalt
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar