Pollo alla Diavola (Djevelsk kylling). |
Serveres med kokt ris og en frisk salat.
Italiensk kogekunst. |
Fremgangsmåte
Smeltet smør, olivenolje og chilipulver. |
Finhakket løk, persille og hvitløk. |
Kyllinglår med løk, persille og hvitløk. |
Bruk en smørekniv til å smøre krydderblandingen av løk, persille og hvitløk på lårene og grill i tre til fire minutter til.
Kyllinglår klare til servering. |
Ingredienser
Ingredienser:
- 2 kg kyllinglår
- 2 ss løk, finhakket
- ½ ts hvitløk, finhakket
- 2 ss persille, finhakket
- ¼ ts chilipulver
- 150 g kviteseidsmør, smeltet
- 2 ss olivenolje
- 1 ts havsalt
- sitronbåter
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar