Frityrstekt oste-sandwich med ansjos-saus. |
Serveres som en varm lunchrett.
Fremgangsmåte
Start med å lage ansjos-saus. Smelt smør ved lav varme og pass på at det ikke blir brunt. Tilsett finhakket ansjos, persille, kapers og sitronsaft. Hold sausen varm til den er klar til å serveres.
Lag runde loffskiver med en kakeutstikker. |
Runde loffskiver med mozzarella-ost. |
Fritykjele med oste-sandwich. |
Ingredienser
Ingredienser (Ansjos-saus):
- 4 ss usaltet smør
- 1 liten boks ansjos, finhakket
- 1 ss frisk persille, finhakket
- 2 ts kapers, finhakket
- 2 ts sitronsaft
- 1 loff
- 500 g mozarella-ost
- 1 ½ dl helmelk
- 1 dl griljermel
- 4 egg
- 3 ss helmelk
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar