Rips-relish |
Serveres til ost, pølser eller kjøttpålegg.
Fremgangsmåte
Løk og paprika stekes på middels varme. |
Chili, hvitløk, ingefær, stekt løk og paprika, sukker, krydder og havsalt. |
Nyplukket og renset rips has i kjelen. |
Varm rips-relish. |
Hermetiseres glassene får de en mye lenger holdbarhet enn de tre ukene i kjøleskap som er nevnt i original-oppskriften.
Denne oppskriften gir ca. 3,5 dl ferdig relish.
Ingredienser
Ingredienser:
- 200g rips, renset for stilker
- 2 rød løk, skåret i tynne båter
- 1 rød paprika, skåret i små biter
- 2 ss olivenolje
- 1 rød chili, finhakket uten frø
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 bit fersk ingefær, finhakket
- 2 dl rødvinseddik
- 140 g Demerara-sukker
- 1 ts kinesisk fem krydder
- 1 ts havsalt
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar