Oppskriften på pakken byr også på flere utfordringer, røde bønner i tomatsaus? Det må være en trykkfeil og jeg satser på røde kidneybønner i stedet for hvite bønner i tomatsaus. Etter min mening burde det vært pintobønner, men det er vanskelig å få tak i her i Norge. Det er også sparsomt med krydder i Priors oppskrift og jeg sikker på at retten blir ganske smakløs uten oregano, koriander og spisskummin. Syltede Jalapeños og litt Chipotlesaus vil bidra til litt mer futt i en oppskrift som minner mer om en kjøttsaus til pasta enn en gryterett. Og pastasaus er nettopp det man ender opp med om man bruker koketiden på fem minutter. Den må småkoke i minst 20 minutter under lokk, dog uten lokk de siste fem minuttene for at den ikke skal bli for tynn.
Smaken ble helt grei, men skulle jeg noen gang lage dette en gang til så vil jeg bruke kyllingbryst skåret i passende stykker og forbeholde kyllingkjøttdeigen til kyllingburgere.
Serveres med tortilla-chips og Guacamole.
Anbefalt drikke: Aass Bayer (4,7%).
Krydder, Jalapeños, hermetiske tomater og grønn paprika i biter tilsettes og får putre på svak varme i ca. 20 minutter. Bønner tilsettes fem minutter før retten er klar for servering.
Kyllingkjøttdeig, løk og hvitløk stekes i litt olje i en stor stekepanne.
Ingredienser:
Anbefalt drikke: Aass Bayer (4,7%).
Krydder, Jalapeños, hermetiske tomater og grønn paprika i biter tilsettes og får putre på svak varme i ca. 20 minutter. Bønner tilsettes fem minutter før retten er klar for servering.
Kyllingkjøttdeig, løk og hvitløk stekes i litt olje i en stor stekepanne.
Ingredienser:
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 2 ss olje
- 2 stk rødløk, finhakket (det holder med en løk)
- 2-3 ts chilipulver
- 1 ts koriander, lett støtt i morter
- 1 ts oregano
- 1 ts malt spisskummin
- 1 ss Tabasco Chipotlesaus
- ½ glass Jalapeños
- 2-4 fedd hvitløk, finhakket
- 1 boks hermetiske tomater
1 boks røde bønner i tomatsaus- 1 boks røde kidneybønner
- 1 grønn paprika i biter (jeg har brukt to pga størrelsen)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar