Bang Bang Shrimp. |
Serveres som en forrett eller sammen med ris og salat som hovedrett.
Fremgangsmåte
Saus til rekene. |
Melblanding. |
Ferdig friterte reker. |
Tilsett sausen, en spiseskje om gangen til retten har fått ønsket konsistens. Ha rekene på et serveringsfat dryss med finhakket gressløk og røde chili-flak.
Ingredienser
Ingredienser (saus):
- 1 dl Kesam
- 2 ss søt chilisaus
- 2 ts limesaft, ferskpresset
- 1 ts Sriracha chilisaus
- 1 dl hvetemel
- 1 dl maizena
- 1 dl Panko griljermel
- ½ ts løkpulver
- ½ ts hvitløkspulver
- ½ ts tørket basilikum
- ½ ts tørket oregano
- ½ ts tørket persille
- ¼ ts salt
- ½ ts pepper, nykvernet
- 750 g kongereker, renset
- 3 egg, pisket
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar